logo_primarias

soñar_y_construir_otro_Aragón_logo

#SoñarParaConstruirAragón

 

SOMNIAR ARAGÓ PER CONSTRUIR ARAGÓ

Ha arribat el moment, és l’hora de l’Alternativa. Una Alternativa necessària i imprescindible per poder oferir esperança a la immensa majoria que, des de fa més de set anys, patim una estafa que han utilitzat per prendre’ns drets i deixar-nos vulnerables i, moltes vegades, en el desemparament més absolut davant dels qui exerceixen el poder. És possible, tanmateix, enfrontar-nos a ells i canviar l’actual situació: no hi ha cap futur escrit i preestablert, sinó que som tots i totes, en conjunt, els qui hem de prendre les regnes de les nostres vides.

 

En aquesta lluita, Esquerra Unida d’Aragó hi vol participar i implicar-s’hi i, per això, s’ofereix a ajudar a construir i armar el subjecte col·lectiu que sigui capaç de lluitar i d’enfrontar-se, amb garanties d’èxit, als qui arrabassen el poder al poble. I s’hi ofereix amb el seu discurs, producte de l’elaboració col·lectiva, de l’anàlisi i la trobada dels que pretenem la transformació social; també amb la seva història i el seu bagatge de lluites i reivindicacions, sempre al costat de la majoria oprimida; i, per descomptat, amb la seva gent, amb els que ahir es van enfrontar a la Dictadura i avui aturen desnonaments, amb els que defensen el que és públic, perquè és nostre i la garantia que tots i totes puguem exercir els nostres drets i disposar de polítiques socials.

 

Esquerra Unida d’Aragó és una eina de transformació social al servei de la ciutadania amb les seves arrels ancorades al carrer, composta pel poble, cosa que li permet actuar en les institucions en interès exclusiu de la majoria treballadora; i que construeix consciència social dia rere dia, però sense perdre de vista la necessitat de guanyar en l’àmbit electoral. Per això, al maig de 2015 hem d’aprofitar l’ocasió i intentar ocupar espais de poder polític, però no només això: cal que el canvi electoral sigui recolzat per una majoria social que el converteixi en decisiu, que li doni la força necessària per abordar la transformació social, política i econòmica que permeti construir una altra realitat molt diferent de la que ens estan imposant. És imprescindible que el poble sigui el veritable protagonista del seu destí i pugui exercir el poder que li ha estat arrabassat.

 

Per tot això, cal somniar un altre Aragó per ser capaços de construir un altre Aragó, un en el qual les persones siguin les que participin activament en el disseny i la posada en marxa de l’acció política, és a dir, siguin les que realment decideixin. Un Aragó feminista, anticapitalista i d’esquerres, en el qual l’economia estigui al servei de les persones, en el qual les llibertats i la igualtat no siguin concessions sinó drets per a la ciutadania i obligacions per als poders públics. Cal actuar per convertir aquests somnis en realitat, és a dir, cal fer Política, no permetre que ens la facin. Hem de prendre les regnes, fer un pas endavant i no renunciar a la nostra responsabilitat.

 

Això és el que proposa Esquerra Unida d’Aragó; i ho fa obrint-se de bat a bat, reivindicant la participació social com un element imprescindible per afrontar la tasca que, com a societat, encara ens queda per endavant. Volem fer còmplices de la transformació milers i milers de persones que fins ara no participaven, que no se sentien interpel·lades ni representades. Els volem dir que ha arribat el moment, que és l’hora de l’Alternativa i que, per fer-la possible, cal lluitar per fer els nostres somnis realitat.

 

#SomniaunaltreAragó. #FesunalreAragó.

 

 

 

bio electoral necesita estar respaldado por una mayoría social que lo convierta en decisivo, que le dé la fuerza necesaria para abordar la transformación social, política y económica que permita construir otra realidad muy diferente a la que nos están imponiendo. Es imprescindible que el pueblo sea el verdadero protagonista de su destino y pueda ejercer el poder que le ha sido arrebatado.

Por todo ello, es necesario soñar otro Aragón para ser capaces de construir otro Aragón, ése en el que las personas sean las que participen activamente en el diseño y en la puesta en marcha de la acción política, es decir, que sean las que realmente decidan. Un Aragón feminista, anticapitalista y de izquierdas, en el que la economía esté al servicio de las personas, en el que las libertades y la igualdad no sean concesiones sino derechos para la ciudadanía y obligaciones para los poderes públicos. Hay que actuar para convertir esos sueños en realidad, es decir, hay que hacer Política, no dejar que nos la hagan. Hay que tomar las riendas, dar un paso al frente y no renunciar a nuestra responsabilidad.

Eso es lo que propone Izquierda Unida de Aragón; y lo hace abriéndose de par en par, reivindicando la participación social como elemento imprescindible para afrontar la tarea que, como sociedad, tenemos por delante. Queremos hacer cómplices de la transformación a miles y miles de personas que hasta ahora no participaban, que no se sentían interpeladas ni representadas. Queremos decirles que ha llegado el momento, que es la hora de la Alternativa y que, para hacerla posible, es necesario luchar para hacer nuestros sueños realidad.

#SueñaOtroAragón. #HazOtroAragón.

 

Agenda

17 ENERO: ACTO DE PRESENTACIÓN ZARAGOZA.

20 ENERO: Barbastro 16:00 h. Sede de CCOO. C/ Escribá de Balaguer

20 ENERO: Monzón 19:30 h. Sede IU C/ Barón de Eroles 21 bajos

22 ENERO: Teruel 19:00 h. Sede IU, C/ Comandante Fortea 5 3º Izda

24 ENERO: CALATAYUD/ ALAGÓN/ TORRES DE BERRELLÉN

26 ENERO: ALCAÑIZ/ BAJO ARAGÓN: ANDORRA Y CUENCAS MINERAS.

27 ENERO: TARAZONA

28 ENERO: EJEA DE LOS CABALLEROS

29 ENERO: HUESCA (COMARCA DE LA HOYA)

30 ENERO: CIERRE DE CAMPAÑA: ZARAGOZA.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

para poder votar a Patricia

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)